Smartwatch V8 – karóra, valódi véleményét, hogyan tegyük – összetevők

Smartwatch V8 - karóra, valódi véleményét, hogyan tegyük - összetevők
Smartwatch V8 - karóra, valódi véleményét, hogyan tegyük - összetevők
[Total: 0   Average: 0/5]

DZ09 intelligens Watch – egy órát telefonon. Gadget, hogy lehet használni, mint egy önálló eszköz vagy szinkronizálva a telefonon, értesítéseket kapni, vezérelhetik a smartphone felületen.

Őszinte véleményét a Smartwatch V8 és leírás segít objektíven értékelni a készüléket, és hogy a helyes következtetéseket a vásárlás előtt. Orosz vásárlók

2 Smartwatch V8  karóra, valódi véleményét, hogyan tegyük  összetevők

is rendelkezésre állnak az alapvető kellékek és

További információ a hivatalos weboldalon

tartalék alkatrészek a készülék. DZ09 az ár kezdődik $ 16, az átlagos ára körülbelül $ 30.

Funkció Smartwatch V8

Intelligens karóra Smartwatch V8 függően a működési mód van két funkciót. Az első mód – korlátozott használata esetén az óra, mint egy önálló modult. A második üzemmód egy szabványos, ha szinkronban a smartphone, amelyen az alkalmazás telepítve.

Smartwatch V8 szinkronizálás nélkül, de egy beilleszteni a nyílásba a SIM-kártya, akkor:

 • fogadásához és küldéséhez rövid üzeneteket
 • fogadása és hanghívások kezdeményezése
 • Zenelejátszás ha meg van a memóriakártyán
 • Képek felvétele és videók, és a kijelző képek a SD kártyára
 • végrehajtásához órafunkció
 • Adjon: ébresztő, számológép, stopper, felvevő
 • Ajánlat beépített böngésző az Internet szörfözés

A modell a Smart Watch DZ 09 ha szinkronizálni a smartphone nagymértékben növeli a képességeit. A Bluetooth be van kapcsolva, akkor a következőket teheti:

 • Ahhoz, hogy a telefon
 • tájékoztatják az eseményekről az okostelefon
 • Aktiválás sport-funkciók: lépések, alvás
 • Ahhoz, hogy a keresés az okostelefon
 • A munka több audio mód

Ha aktiválódik a szolgáltatások teljes skáláját, okos órák nem rosszabb, mint a prototípus – a top modellek az intelligens óra Samsung.

Tekintsük a funkcionalitás részletesebben.

fogadása és küldése Smartwatch V8

szinkronizálás nélkül egy okostelefon is küldhet üzenetet óra, feltéve, hogy azokat SIM kártya.

Ha a telefonhoz csatlakoztatott Bluetooth-on keresztül lehetőség van megtekinteni az SMS a képernyőn az intelligens órák, és így írni, és küldjön egy választ a címzett. Az egyetlen hátránya, hogy a nagyon kis betűk a billentyűzeten.

Manage hanghívások Smartwatch V8

SmartWatch DZ09 intelligens karóra lehetővé teszi, hogy hívásokat fogadni és hanghívások: abban

További információ a hivatalos weboldalon

az esetben a készülék rendelkezik egy hangszóró és mikrofon. És a belső funkció lehetővé teszi, hogy használja a beépített telefonkönyvben, és a névlista a telefont.

Meg kell jegyezni, hogy a hívás fogadásakor a telefont, ha párosítva van egy hordható modult, akkor az alapértelmezett hang a beszélgetés viszi át a hangszóró óra.

A játékos irányítja a Smartwatch V8

Tudod hallgatni a számokat rögzített a memóriakártyán vagy órák a szinkronizált okostelefon. A kiviteltől függően az alkalmazás és a firmware fog tenni különböző fokú kényelmet. Vannak modellek, anélkül problémákat és nehézségeket, hogy ellenőrizzék a játékos, de néhány ez a képesség csak akkor aktiválódik, abban az esetben, ha az összes pályán kézzel hozzá a létrehozott lejátszási listát.

Ajánl  Calmax - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, gyógyszertár,

unnamed file Smartwatch V8  karóra, valódi véleményét, hogyan tegyük  összetevők

P>

Idő kijelzés

mutatja a számlap releváns információt – ez a lehetőség alapértelmezés szerint. Még nem a kapcsolat a telefon használók három mód a tárcsa és a fő képernyőn megjeleníti az időt. Letöltéséhez további képek Smartwatch V8 alkalmazás telepítése után az okostelefonon és a készülék azonosító.

A telefon kezelése

Smartwatch DZ09 rezeg, és a kijelző világítani kezd, és jelet (hangzás mód konfigurálható), amikor a telefon, hogy jöjjön üzeneteket vagy hívásokat. Ők nem csak látni, hanem, hogy válaszoljon vissza, vagy kapcsolja ki a hangot. Azt is az órát, hogy a riasztás a telefonnal.

Sport funkció

DZ09 van stopper, gyorsulásmérő, segítséget kell számolni kalória, ellenőrzi a felhasználói aktivitás, számolja meg a lépéseket. Ezek helyett egy fitness tracker szinkronizálja a telefont, és információt közöl egy személyes profilt alkalmazást.

Sleep nyomkövető

Sleep követés A stopperóra elindításához éjjel, és megáll ébredéskor. Ez a banális funkció lehetővé teszi, hogy rögzítse a teljes alvási idő.

Fotó, videó, audió

A készülék kamerája fotózni, rekord rövid

További információ a hivatalos weboldalon

videókat, és a felvevő audio részleteket. Egyes funkciók közvetlenül az óra, és az a része – aktivált okostelefon a képernyőn. Például, ha az ellenőrzés a telefon kamera.

További jellemzők

A készülék két nagyon hasznos funkció van a Mobile Search lehetővé teszi, hogy megtalálja a telefon és lopásgátló, ha törli az eszközök egymástól SmartWatch hangjelzést ad, tájékoztatja a tulajdonos.

Tulajdonságok

Displayk, TFT LCD multi-touch, 1,56 hüvelykes, 240х240СвязьGSMGPSНетSIMMicroSIM, 2GСчетчикиШагомер
gyorsulásmérő
ПроцессорМТК6260АРазмеры43.5х40х9,8 ммВес51 materialcarbon: műanyag / fém
Szín: ezüst, fekete bronz
cserélhető szíj: gumi, színes корпусаАккумулятор380 mAh, cserélhető
Készenléti – 180 óra
Készenléti üzemmódban Bluetooth-kompatibilis – 150 óra
beszélgetés mód – 3 osobennostyami és SMS
telefónia Sleep követés, lépések, kalória, távolság
hangszóró
mikrofon
kezelése hívásokat és az üzeneteket a telefon
ellenőrző kamera okostelefon
kapnak értesítést a hívások és üzenetek
a képességét, hogy a riasztás
a játékos irányítja
lopásgátló funkció és Antipater
kalkulátor
Calendarlist IP67СовместимостьAndroid, iOS (nem minden funkció fog működni)

Védelem a víz

A gyártó azt állítja, hogy a készülék úgy van védve a nedvességtől és a portól IP67. Azonban az utasítások orosz határozni, hogy ez nem szükséges megnedvesíteni eszköz, meg

32 Smartwatch V8  karóra, valódi véleményét, hogyan tegyük  összetevők

kell védeni, beleértve a vízpermet, ne érintse meg a képernyőt nedves kézzel.

Óra működés feltételei a magas szennyezettség vezethet meghibásodások. Ez alatt elhaladó a szemerkélő esőben az órát a kezét akkor következmények nélkül, de mosogatni vagy zuhanyozni őket nem szükséges.

Equipment Smartwatch V8

A csomag tartalma Smartwatch V8 gumi heveder ellátható a vevőnek két lehetőség van:

 • A szilárd doboz Kraft karton
 • Puha műanyag csomagolás

Az első – csinos és megbízható, a második pedig egy kompakt és megfizethető áron. Ha megrendeli a Post Oroszország vagy bármely más közlekedési vállalat érdemesebb választani a lehetőséget a dobozt.

Egy egyszerű Kraft doboz mutatja vázlatosan óra jelenik meg a megadott színű modell. Nézd csomagolt Ütésálló film és lefektette ágyon hab. Az állvány alján a doboz további elemek:

 • utasítás használata Smartwatch DZ09 kínai és angol
 • töltő
 • Adapter a dugókat (opcionális)
 • Védő fóliák az üveg számára (opcionális)

Ezen túlmenően, AliExpress akkor azért egy tartalék akkumulátor, memóriakártya, cserélhető pántok.

Design és megjelenés Smartwatch V8

A design a modell van elhelyezve, mint unisex, de harmonikus egész úgy néz ki a fickó karját. És biztosan nem DZ09 intelligens Baba Watch, mint a nagy képernyőn a téren igen nagy lesz a gyermekek kezébe. A legjobb esetben, akkor úgy ezt a lehetőséget a tizenévesek számára, hanem az, hogy azok kényelmesen letelepedtek a kezedben, akkor kell külön lyukat a szíj.

Ajánl  Viatonica - Miért kell megvenni, vélemények, ár

Anyagok

Watch néz ki, elegáns, mint egy replika Samsung Gear 2. De olcsó, mint a kínai gyártó mentett minden lehetséges módon, beleértve az anyagokat. A ház anyaga texturált fémből, standard szíj gumi. Szintén AliExpress akkor azért egy karkötőt (vagy ahogy nevezik szíjjal), fémből vagy bőrből, különböző színekben.

Három szín:

 1. Bronze (arany)
 2. Silver (ezüst)
 3. Black (fekete)

megjelenítése

Mivel a bejelentett érték, az óra kapott egy nagyon jó képernyőn. Ez nem jelenik meg a top modellek ütésálló és karcálló üveg, de ez egy minőségi megoldás. Annak érdekében, hogy a pedants – védőfólia amely lehet csatolni a készletben.

LCD színes kijelző átlója 1,56 hüvelyk vagy 240×240 képpont – standard méret szabványos csukló eszköz. Funkcionalitás lehetővé teszi, hogy használja a billentyűzetet a képernyőn. Az utasításokat orosz egy Smartwatch V8 jelezte, hogy a használata a kijelző csak az ujjaival nélkül a tollal, és egyéb eszközök.

Színek meglehetősen világos. Minden információ látható beltéren és a nap alatt. Széles látószög lehetővé teszi, hogy az óra röviden látni az időt. Az alapbeállítások jelent 5 szintű fényerő. A használata a C osztály lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhat a képernyő közvetlen napfénynek. A munka érzékelő nincs panasz.

Controls, gombok és csatlakozók

vezérlő tapintású, így a fő interakciót történik közvetlenül a kijelzőn. Az alábbiakban a képernyő home gomb – ki / be a háttérvilágítást. Ez az egyetlen fizikai ellenőrzés.

Ha megnézzük a képernyőn, majd a bal oldali alatt a szilikon dugót a csatlakozó a töltő és a hangszóró lyuk. A jobb oldalon süket. A kijelző fölött egy mikrofon és kamera.

A hátlapot cserélhető akkumulátor. Alatta a nyílások Micro SIM és a Micro SD.

A készülék használatához jobb egy flash kártya, mint belső memória csak 64 MB memóriakártya Smartwatch V8 lehet akár 16 és 32 GB-os függően az adott modell.

Kamera

Watch nem csak ellenőrzik a telefon kamerája szinkronizálását követően az eszközt, de használható a képek és a videók a saját, beépített kamerával. Attól függően, hogy a modell karóra, mely egy modul, amely képes videofelvételt a tágulási 0,3-1,3 megapixel. A kép minősége alacsony, de a funkció lehetővé teszi, hogy a képek és a videó felvétel.

Az óra menü és interface

A menü egyszerű, működése intuitív. A fő képernyőn csak a dátum és az idő, és még mindig van hely a két címkét. Fő lehetőségek listája essek poekranno, amelyek mindegyike illeszkedik négy ikon. A felület több nyelven elérhető, köztük egy teljesen eloroszosodott változat.

Szinkronizálás és konfigurációs

DZ09 Smartwatch képes szinkronizálni telefonok Android és iOS, de az értékelés alapján, ezek azt mutatják, kevesebb probléma tulajdonosai Android okostelefonok. Az iPhone felhasználók sok kérdés, hanem a korlátozott funkcionalitással.

Hogyan lehet csatlakozni a telefonhoz

Ha a telefonhoz csatlakoztatni DZ09 engedélyeznie kell a Bluetooth mindkét eszközön, keressen eszközöket és aktiválja őket. Lehet, hogy adja meg a jelszót a párosításhoz. Ezt követően, néhány funkció már elérhetővé válik.

Ahhoz, hogy hozzáférést biztosít az összes funkciók, akkor le kell tölteni és telepíteni a telefon app. Menü óra beolvasni a QR-kódot. A szkennelés a smartphone és rákattint a linkre, akkor átirányítja a telepítő oldalra a kérelmet.

beállítása az Internet H4>

A készülék támogatja a 2G interneten. Beállítani, hogy be kell helyeznie a SIM-kártyát a nyílásba, és kapcsolja be a készüléket. A hálózat keresés végrehajtása automatikusan regisztrálja magát a hálózat üzemeltetője és egy Internet kapcsolat.

Ajánl  Viatonica - Miért kell megvenni, vélemények, ár

Ha nem, lásd: „A tinktúrák” találja a lap „Hálózat” és a „Network selection”. Kezdeni a keresést egy kiválasztani a hálózatot. A listában meg kell választani a megfelelő szolgáltató.

Társaik DZ09

A legalapvetőbb analóg prototípusa – Samsung Gear 2, de ez drágább, legalább 10 alkalommal. Általában DZ09 néhány a leginkább megfizethető intelligens órák a piacon. Felhasználók össze a modult egy ilyen óra, mint Q18 és W8 – mi a jobb, azt egyértelműen nehéz. Minden attól függ, a felhasználói igények. Azok, akik választhatnak minőségű, jobb maradni a legújabb modellek, de az elv az alacsony ár, alkalmas SmartWatch DZ09.

Ezek az órák megtalálható hivatkozva a különböző rövidítések és magyarázatok. Ezek jelzik a nevét a boltok, ahol eladták, és a név a növény, amely gyártották.

Gyártó:

 • UWatch
 • Ollly
 • Gaodashang
 • Tiroki
 • Lemfo
 • Benovel
 • Kaisgo
 • Canowo

Store:

összehasonlítva ezek közötti intelligens órák kismértékben változhatnak. Legnagyobb választéka modellek AliExpress, de lehet kapni őket a szokásos online üzletek, köztük Moszkvában.

Ha meg van elégedve a funkcionalitás a modell, de szeretnék valami megbízhatóbb, vagy egy másik design, akkor figyelmet lehet fordítani a következő modellek:

 • Társaik az Apple Watch – GT08, GD19
 • A hasonlóság – Aplus GV18 intelligens Watch
 • Az eredeti tervezési és azonos képességekkel – GPS SmartWatch intelligens Watch U8 Smartwatch M26

Ár változhat 15-40% a bejelentett érték DZ09.

Feedback minőségéről Smartwatch V8

Ez a modell egy intelligens karóra kínai Közgyűlés. A költségvetési SmartWatch, de néha béna minőség: vásárlás válik az orosz rulett. Vélemények mintegy DZ09 vannak az arány 1-től 4, ha négy pozitív egyik az igénypontok.

A leginkább problémás volt az első modell le a futószalagról. A törekvés az olcsó érintett a minőség, és a pultra szinte nyers terméket. Ugyanakkor az új vélemények az intelligens karóra telefon Smartwatch V8 mutatják, hogy a helyzet megváltozott a jobb. A legújabb változat rögzített összes zátonyok és gyengeségeit.

A gyenge pont marad a rögzítő a heveder az óra tokját. Nem a legjobb megoldás, így a karkötő szolgáltatott, nem nagyon gyorsan – egy hónapon belül, vagy két cserére szorul. A probléma megoldódott vásárlásával egy második hevederek vagy más karkötőt.

Egy fontos plusz kivehető, nem beépített akkumulátor, valamint a lehetőséget, autonóm működés esetén a külön telepített SIM kártya és az SD-meghajtót.

Következtetések a előnyeiről és hátrányairól

Előnyök:

 • lehetőségét hívások
 • szöveges üzenetek
 • okostelefon értesítést a kijelző
 • fotó és videó kamerával
 • zenelejátszó
 • A fitness függvény
 • elvesztés elleni telefon
 • lehetősége helyett a karkötő

Hátrányok:

 • nem minden funkció működik az iOS
 • GPS nélkül
 • alacsony minőségű fotók és videók
 • gyenge kötődés a heveder
 • pontatlan lépésszámláló és kalóriaszámláló

Információ Smartwatch V8 elég sok, köztük legújabb vélemény 2018. Saját weboldal a modell hiányzik, de sok lényeges információ megtalálható a fórumokon. Van is lefordították orosz nyelvű kézikönyvet PDF formátumban és a linkeket a programok, alkalmazások és firmware-t.

Az egyik fő hátránya a modul gyenge szoftver támogatja. Ez kényelmes és igazán személyre szabott alkalmazásokat, alternatívákat az eredeti fejlődés nem létezik. Lehet, hogy a helyzet változni fog a közeljövőben. Ha elvárjuk ezektől órán rendkívül praktikus top-end modell, akkor csalódni. Ha használni őket, mint egy karóra azzal a lehetőséggel, távirányító a telefon, lehet, hogy felnőjön a várakozásokat.

 • Volt hasznos információ?
 • Danet
Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 273 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."