Silane Guard – folyékony üveg, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

[Total: 0   Average: 0/5]

További információ a hivatalos weboldalon

Fading nyomait a csíkok után az eső, kisebb karcolások – ezek a tényezők nem a legjobb módja jelennek meg a felszínen a kocsiszekrény. Hogy megvédje a vas ló a legtöbb problémát segít álltal Guard folyékony üveg az autók. Elég 1 alkalommal, hogy egy oldat 2 rétegben az évek során, hogy ne aggódj a biztonságát a járművet.

után néhány perccel behatolás a szerkezetét az anyag, a felszínen a gép van kialakítva egy polimer fóliát. A formula továbbfejlesztett Si02 – szilícium-dioxid. Az anyag védi az anyagot a szeszélyei természet, karcolások, dob-só, chipek és alkáli szereplő legtöbb samponok.

Gyors cselekvés álltal Guard

ppe bright coe up1 1 Silane Guard   folyékony üveg, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? Hosszú távú megőrzését a külső a jármű biztosítja megfelelően kiválasztott komponensek. Közvetlenül alkalmazása után a szilícium-dioxid behatol a szerkezete az anyag. Azáltal védőbevonatot, amely ellenáll a hosszabb expozíció hő, víz, savak és lúgok. Téli bevonat nem fél a felhasznált reagensek utak tisztítására. Nyáron a testület meghaladják a hő és az eső.

A folyadék összetétele a szilán üveg Guard az autók

Fő komponens szilícium-dioxid és a szilán. Az első a felelős a kialakulását a védőfóliát, és a természetes Shine a felület. Elég 1 alkalommal kell alkalmazni folyékony üveg a szervezet úgy csillogott, mint az új év.

japán fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a kezelés után a tulajdonos azonnal felhívta a figyelmet, hogy a fő előnyei:

  • gazdaságos – 1 csomagolás folyékony üveg, elég 4 alkalmazásokhoz;
  • könnyű használat;
  • A készítmény úgy tervezték és gyártották Japánban, a piacvezető autókozmetika.
Ajánl  Bust Pro Gel mellnagyobbítás - hivatalos honlapja, vásároljon most, áttekintésre, ár

A képlet választjuk oly módon, hogy az eszköz használható bármilyen autótulajdonosok. Függetlenül attól, hogy a kor és a kopás a felület a test, a folyékony üveg megvédi a gépet.

álltal Guard folyékony üveg az autók: hogyan kell alkalmazni a

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard   folyékony üveg, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? első kérelmet meg kell alaposan mossa és szárítsa meg a vas ló. Alaposan nedvesítse meg a tisztító szivacs folyékony üveggel álltal Guard, és lassan alkalmazza azt a felületet a szervezetben. Miután a folyamat befejeződött, akkor érzékeli 15 percig. Ez elegendő az oldatot szárítjuk, és abszorpciós, hogy a szerkezet az anyag.

Győződjön meg arról, hogy a készítmény megszáradt, szükségessé vált, hogy törölje az autó száraz egy szalvétával. Hogy rögzítse az eredmény segít újra bevonását. Ezt követően 2 óra első.

Ha a tulajdonos a vas ló mindent helyesen, akkor az első hajtás, vagy elsüllyed akkor vegye figyelembe a nyilvánvaló előnye ennek kezelésére:

  • egész évben fenntartani az eredeti színét, a test
  • a szín nem fakul hatására a napenergia gerendák;
  • csillogás test és egy idő után ugyanaz marad;
  • a felület taszítja a vizet.

A preventív célra az oldatot felvisszük 1 alkalommal évente.

Does álltal Guard folyékony üveg az autók minőségi tanúsítvány

Mielőtt lehet a piacon, a termék telt teljes körű tesztelése. Kínai fejlesztők tesztelték az oldat több mint 200 gép. A 100% -ában volt kifejezett pozitív hatást. Ezek az adatok megerősítették a CPS.

Szakemberek véleménye a álltal Guard folyékony üveg, gépkocsi

Peter S., mechanikus EM>

További információ a hivatalos weboldalon

30 év javításával gép. Kiegyensúlyozott 1-komponenst tartalmazó készítményt az első használat után mélyen behatol az anyag. 2-3 óra elteltével autó, mint az új. Eltérően más eszközök, folyékony üveg nem károsítja a testet.

Szergej Nyikolajevics, egy autó EM>

után is kímélő hagy nyomot a szervezetben. Foltok, karcolásoktól, halványuló színek – mindez annak az eredménye, expozíció lúg. Ez tartalmazza a sampont, így nem lehet elrejteni. Salvation volt az autóm folyékony üveg. Nem számít, mennyire mostam a vas ló, és még mindig ragyog. Most ajánljuk az ügyfeleknek.

Ajánl  Lila tea Chang Shu fogyás - gyógyszertár, valós vélemények, vásároljon most ár

A felhasználók véleménye arról álltal Guard autók

Szergej, 31 év EM>

Srácok, elmentem az autó és a kamion. Ha az utak különböző, de minden esetben jött a támogatás Szilánfunkciós Guard. Alkalmazza 1 alkalommal egy évben, és több nem kell aggódni semmit.

Irina, 39 éves EM>

További információ a hivatalos weboldalon

A férj csak átadta a kocsit. Attól tartva, hogy megkarcolja vagy folt. Megvettem ezt az eszközt, és miután 1-2 rétegben férje megváltozott. Most nyugodt rám, és az autó.

ppe juice ppe beverge1 1 Silane Guard   folyékony üveg, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? George, 62 év EM>

Szkeptikus a reklámozott alapok. Próbáltam valami álltal Guard előtt utazás a pusztában. 2 óra földutakon nem volt hiábavaló. Az autó poros, de hála az olvadt üveg tisztáztam azt 10 perc alatt.

Vladimir, 19 éves EM>

Az első dolog, hogy azt mondta nekem, hogy nem apa után az időpont, amikor a jobb oldalon van, hogy vigyázzon az autó megjelenését. Először megpróbálta folyékony üveg és hű maradt hozzá.

Hol lehet vásárolni folyékony üveg álltal Guard autók

Ez jobb vigyázni a védelem az autó, és fedjük le ezt a megoldást. Akkor a rendelést a honlapon. Meg kell siess, mert most jogosultak egyedi ajánlatot.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 273 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."