MagnuFuel – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, hogy mennyibe kerül

[Total: 0   Average: 0/5]

Nem is olyan régen volt egy újdonság terén a gépjármű technológia, amely szerint a gyártók és eladók, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Úgy hívják MagnuFuel (Fuel fría). Ahhoz, hogy ne váljanak áldozatává vásárolni haszontalan terméket, meg kell olvasása róla különböző internetes források.

A cikk tartalmát:

 1. Gazdaságos üzemanyag MagnuFuel: válás, vagy az igazság?
 2. Hogyan MagnuFuel?
 3. Vitatott pozitív és negatív visszacsatolás, MagnuFuel.
 4. következtetés.
 5. OL>

  Gazdaságos üzemanyag MagnuFuel: Nem vagy az igazság

  Szinte minden vezető azt akarja elfogyasztott üzemanyag kevesebb, és a távolság az áthaladás nem növekszik, és hogy a motor teljesítménye nem csökkent. Lehetséges? Gyártó economizer MagnuFuel azt állítja, hogy ez lehetséges.

  Itt látható a készülék economizer MagnuFuel

  Az előnyök szerint eladók az eszköz MagnuFuel, a következő: H4>
  • A fő trükk a hirdetők, akik azt állítják, hogy átlagosan, attól függően, márkák és modellek az autók üzemanyag-fogyasztás 20% -kal csökken.
  • Motor alkatrészek védve vannak gyenge minőségű üzemanyag.
  • Növeli az élettartamot (mtbr) motor gép.

  Hogyan MagnuFuel

  gricuture bur coe up1 MagnuFuel  vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, hogy mennyibe kerül A MagnuFuel készülék úgy van elrendezve, hogy egy pár neodímium mágnesek, amely MagnuFuel, befolyásolja a tüzelőanyag. Sőt, ezek a mágnesek egy erős mágneses mező, amely szakít egység szénhidrogén vegyületek, amelyek az üzemanyag gyorsabban ég.

  A mágneses mező kitolja a molekulák egymástól, úgy, hogy azok telített oxigén (O2) minden oldalról, és az összes tüzelőanyag égési maradék nélkül. Ez növeli a megtakarításokat.

  Vitatott pozitív és negatív vélemények Ful Ingyenes

  Vannak hamis áttekinti feltették a megbízás vagy az eladók, de vannak igazi. Tartalmazza a fejét, és tanulmányozza, hogyan működnek a dolgok a valóságban:

  1. Mágneses eszközök nem képes lebontani a linkeket a molekulák az anyag. Ehhez használjon egy nukleáris reaktor, vagy az hadronütköztető.
  2. Üzemanyag járművek, legyen az benzin vagy gázolaj egy szigetelőt (olyan anyag, amely rosszul vezeti az elektromosságot). Pilóta-fizikus számításai szerint, helyreállítása érdekében, hogy törje össze és hajt a molekulák, meg kell építeni egy hatalmas mágnes, körülbelül 15 emelet magas. És ez a mágnes, hogy készítsen a különbség a molekulák, hogy szükség még több energiát. Kiderül, hogy a mágnesek nem befolyásolja az üzemanyag-molekulák.
  3. Is, a szakértők azt mondják, hogy a mágneses mezők nem befolyásolhatják lévő szennyeződések az üzemanyag. Ezért, hogy meghosszabbítja az élettartamát a belső égésű motor, a készülék MagnuFuel nem.
  4. OL>

   A promóciós videókat mutatja az eszköz által kifejlesztett autóipari vállalat a General Motors. De valamilyen oknál fogva ezek az eszközök nincsenek beállítva a gyártási autóik, akkor lehet emelni a minősítés értékesítési autók.

   Ingatlan felülvizsgálatát MagnuFuel H4>

   A ekonomizer vásárolt kifejezetten a kísérletben. Telepítése sikeres volt a rendszer a gép. A műtét során egy hónap, két és három – nem csökken az üzemanyag-fogyasztás nem volt.

   A fenti információk arra a következtetésre jutunk, hogy az új elektronikus eszközök nem hajsza. Ha ezek az eszközök valóban működött, nem lenne jelentős plusz a járművezetők és a kevesebb üzemanyag-kereskedők.

Ajánl  Insulium - cukorbetegség, valódi véleményét, hogyan tegyük - összetevők
Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 273 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."