Fish XXL – vélemények, észrevételek, ár,

[Total: 0   Average: 0/5]

Fish XXL – íjhalfélék, akkor elkapni többet, gyorsabban és nagyobb. Nem kell, hogy jöjjön haza „üres kézzel”, és hallani a siránkozás a rokonok és barátok: „Megint nem csinál semmit! Ez jobb, hogy nem valami hasznos, és akkor is csak időt tölteni a horgászat! rajta nincs értelme, csak a kiadások. És hogy mennyi pénzt költött az csevelős, csali, fonó?”. Csak vásárolni FISH XXL téli horgászat, és akkor mindig jön haza a fogás. Igen, úgy, hogy minden rendben lesz az irigység!

FISH XXL téli aktivátor harapás, ami jól működik, de nem tud mindent megtenni az Ön számára. Még mindig van felkelni 05:00 horgászni, hogy egy lyuk, és indítsa el a halászat. De ez azt jelenti, hogy nem kell ülni „pazarlás” 5-10 órán át hideg helyen. Csak gyere, és elkezd fogni a „hal nagy és kicsi”.

A halak van a horgon?

Óvatosan. A spray egy sötétbarna színű, így tökéletes a tiszta hideg víz. A csali aktívan Rudd, ami általában lehetetlen elkapni.

A ragadozó. A spray nem mossa le, mert van egy vastag következetesség. Ő sugároz erős szaga, amely annyira szereti ragadozó halakat, vonzódnak hozzá távolról is. Pike szó ő “megy” rajtad.

Béke. Termékeket lehet használni a békés halak, amelyek nem ismerik a csalit. Nem ijesztgetni az illata aktivátor és vonzza (mert nagy mennyiségben tartalmaz poliszacharidok és aminosavak). Békés halak csak szeretik az ízét, szeretem lenyelni a csalit.

Téli FISH XXL egy titkot. Ez elrejti az egyedülálló összetétele a fejlesztés, amelynek dolgozott több mint 7 éve a legjobb tudósok Olaszországban, Spanyolországban, Oroszországban és más országokban.

Ajánl  Orthofix - korrektor, Miért kell megvenni, vélemények, ár

Miért vásároljon FISH XXL? Explore az egyedülálló összetétele

 • Elephant fokhagymát. Rajta a ponty, csuka, keszeg, ponty. A halászati ​​hihetetlenül termékeny, és a halak száma fog hatni még a „régi mesterek”.
 • kender olaj. Rá, mint az őrült a balin, compó, ezüst keszeg, CONV, csótány. Csak meg kell permetezni a része, hogy dobja a csalit, és várjon.
 • kaffir lime. A tökéletes csali, amellyel a „go” ponty, kárász, keszeg, bodorka, compó és más képviselői a folyó vagy tó a világon.
 • Protein tintahal. A legerősebb íz, ami hatással van a szaglás süllő, harcsa, menyhal, Rotana és mások.

Ezzel az összetétellel akkor aromatizálódik tippet (még a „szelíd”): Motyl, kukorica, árpa. Csak spray és indítsa halászat. És akkor a halak hozzád a horogra.

Hogyan működik a készítmény?

 • A hatóanyagok befolyásolják a szagló szerv hal.
 • „erőteljes” és illatanyagokat, amelyeket a vízben oldott, kap a nyálkahártya a halak.
 • Ezután kezdik irritálja az idegvégződéseket.
 • Jelek kezd belépni az agy – és azóta, a halak úgy tűnik, nem tartozik magára.
 • Ő fog illata erős kompozíció.
 • 5-15 perc használat után a téli aktivátor harapás elkezdi könnyen húzza a csalit, és dobja a bodorka, csuka, kárász a vödör.

Hogyan kell használni Fish XXL?

 1. kedvenc csali (fog felelni még a kenyér).
 2. Apply 2-4 alkalommal permetezni (csak meg kell “Spritz”). Ha a halak ijedős, vagy vad, a permet kell alkalmazni 7-8 alkalommal.
 3. Ismétlés ha elkapják 3-4 magánszemélyek.
 4. OL>

  Mit jelent Fish XXL?

 • Befolyásolja a szagló szerv hal.
 • Aktiválja a majszol: csak idő, hogy húzza ki egy példány a másik után.
 • Segít a fogás több, jobb és aktívabb.
 • Növeli a fogást 3 (!) Alkalommal.
 • Tartalmaz természetes aminosavak és zsírok.
 • alkalmas a hideg víz, amely bemutatja ott egyedülálló tulajdonságokkal.
 • Lehetővé teszi, hogy élvezze a táj és a fogást.
 • készítése hitték el a történeteket szellemében: „Elkaptam ezt keszeg!”.
 • a garantált tartós hatású, használják napokig / óra.
Ajánl  Parazax paraziták - Miért kell megvenni, vélemények, ár

Hol lehet vásárolni Fish XXL?

A hal ára XXL mindössze & nbsp; … (ha megvásárolja a tételt a kedvezményt). Ehhez szükséges, hogy egyszerűen látogasson el a gyártó weboldalára, kijelentve, a szükséges adatokat, és várja a hívást mester. Ha mindig is akartam, hogy egy nagy ajándék, hogy a férjem, ha fáradt az örök szemrehányásokat szeretteit, csak egy rendelés. Hamarosan a horgász már nem lesz unalmas és haszontalan, és a napi fogási okoz valódi irigység és a valódi érdeklődés.

& nbsp;

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 273 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*