Electricity saving box – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most

[Total: 0   Average: 0/5]

erőforrások megtakarítása nagyon fontos trend a modern világban. És ha ő is támogatja a folyamatos növekedés a tarifák, az energiamegmaradás válik egyszerűen szükségszerűség. A súlyos végrehajtása energiatakarékos technológiák szilárd arány: változtatni a fények a házvezetőnő, vesz egy új hűtő vagy mosógép elég drága. De most az internet aktívan mozgó eszköz az energiatakarékosság villamos energia energiatakarékosság Box. Meg kell nézni, hogy közelebb.

A működési elve a gazdaságok energiatakarékosság Box

A gyártók a economices energia energiatakarékosság Box bázis elve az eszköz áll rendelkezésre, az elektromos hálózat kétféle teljesítmény – aktív és reaktív. A különbség az ilyen típusú energia nagyon fontos, de ezek mind szerves részei a teljes kapacitás:

Device electromegtakarításhoz Box, szerint a fejlesztők, visszalép a hálózat, a felesleges reaktív komponenst. Ez csökkenti a teljes hálózati terhelést, ami viszont csökkenti az áramfogyasztást. Ennek következtében, háztartási gépek használja 30-50% -kal kevesebb energiát, így az összeg annak visszafizetését lett jobban elfogadható. Különösen jól látható a hatékonysága az eszköz jelenlétében az objektum egy jelentős induktív terhelés.

Más szóval, a megtakarítás pedig a végrehajtását az ilyen eljárások:

 • időszerű abszorpciós kondenzátor és dinamikus kiadása a megfelelő időben meddőteljesítmény;
 • veszteségek csökkenése ellenállását legyőzve az áramkör;
 • megszüntetése hálózati feszültség ingadozása, simító csúcsterhelésekkel;
 • normalizálása elektropotok és annak szerkezetét, ami csökkenti a rezgést és a zajt a villamos készülékekhez.

Egy normális ház vagy lakás is vannak modulokat hoznak létre meddő teljesítmény, akkor egy hűtőszekrény, porszívó, hajszárító, fúrót vagy egy élelmiszer-feldolgozó. Ebben az esetben a számítógép-monitor vagy TV szüksége van egy állandó áram. Egyes mesterek tanulmányozása energiatakarékosság Box elvileg próbál tenni a kezüket eszközök a reakcióképes energiát aktív. Annak ellenére, hogy az internet már régóta otthont vázlatos rajza egy ilyen eszköz messze a fejlesztési, senki sem mozdult. Gyakran előfordul, hogy a kísérletek végén a csere a számláló, egy szép nagy, vagy egy hívást, hogy a tűzoltóság. Ezért jobb, ha bízik a szakemberek és vásároljon energiatakarékos készülék energiatakarékosság Box.

Ajánl  Artropant - Megéri megvenni? Mennyibe kerül?

A használatának előnyeit a készülék electromegtakarításhoz Box

energiatakarékos készülékek, Villamos energia megtakarítás doboz, amint az a nevük, úgy tervezték, hogy csökkentse a villamosenergia-fogyasztás a háztartási készülékek. A folyamat során a tesztelés azt mutatta, hogy a többi nagyon kellemes a vásárlók számára a minőséget.

A megtakarítások szintjét, ha economizer használat van, szerint a tervezők, 30-tól 50% attól függően, hogy fogyasztó a villamos eszköz:

 • disk elektromos tűzhely, elektromos lombfűrész, ütvefúró, fúró – 30%;
 • izzó, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló – 35%;
 • gázkazán felszerelt villamos motor, hűtő – 40%;
 • mikrohullámú sütő, fűtés, vas, indukciós főzőlap, TV – 45%;
 • mosógép, szárító, személyi számítógép, háztartási légkondicionáló – 50%.

Meg kell figyelni, hogy a minősége a kábelezés a szobában. Ha ő a régi, és nem változott, az előmelegítő lehet csökkenteni. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a szovjet időkben, postázás az illeszkedés alapul sokkal kevesebb elektromos készülékek, mint manapság is használatos. Ezért fokozott fűtési a vezetékek a megfelelő további áramlási villamosenergia.

További előnyök gazdaságok villamosenergia energiatakarékosság Box:

 • A szintjének csökkenését az emberi egészségre ártalmas sugárzás, ami által kibocsátott elektromos berendezések és vezetékek;
 • kiterjesztése a élettartamát világító izzók és különféle háztartási készülékek;
 • részvétele a folyamatban a villám és villámvédelmi;
 • üreges biztonsági eszközök.

megvásárlása és telepítése Electricity saving box legelőnyösebb ezeken az oldalakon:

Menjen a gyártó honlapján

Műszaki jellemzők energosberegeniya

A készülék vásárlásakor egy kartondobozba zöld és külsőleg elegáns műanyag dobozban, az érintkezők csatlakoztatásához csatlakozóaljzat. Forma gazdaságos hasonló enyhén növelte a számítógép „egér”, amelynek méretei olyanok: hossza – 12 cm, szélessége 7 cm, vastagsága 4 cm a készülék súlya 125 g csomagolás nélkül, 150g pakolással. A doboz biztos, hogy tartalmazza a kézi orosz, de néha vannak olyan esetek, amikor a csomag egy bélés az angol vagy a kínai nyelvet. Azonban az eszköz annyira egyszerű a használata, hogy nehéz nem kitalálni, hogyan kell használni.

A ládában láthatjuk, mi van a tápvíz:

 • film kondenzátor;
 • dióda híd 2 ellenállások (ellenállások);
 • 2 zöld LED;
 • 1 egy biztosíték.

Az eszköz akkor működik, ha csatlakoztatva van egy standard tápegységgel után a mérő és a lehető legközelebb hozzá, párhuzamosan a terhelés. Nem beállításait, hogy nincs szükség, bekapcsolás után a foglalatba azonnal kigyullad a zöld LED-ek, az azt jelenti, hogy a gazdasági már megkezdte a cselekvésre. Karbantartás igényel.

Ajánl  Bentolit ital fogyás - ahol vásárolni a legjobb, gyógyszertár, bolt, ár

hagyjuk terhelés 5 19 kW, azaz az átlagos lakás elég lesz egyik gazdaságok csatlakoztatható szabványos áramköri feszültségű 220 watt. Nem kell telepíteni területeken, ahol magas a páratartalom, mint a medence, fürdőszoba, szauna. A maximális nedvességtartalma által ajánlott a fejlesztők számára a normál működés a készüléket 85%. A gyártó ad egy év garancia a lámpatest, de az erőforrás működő, normál körülmények között nem kevesebb, mint 10 év.

Az ereje a kiigazítás annak teljes biztonságot nyújt az elektromos berendezések és vezetékek. Nincs beavatkozás és integritásának a lánc vagy zárjuk le a mérő nem történik. Használata Savera teljesen legális, és nem vezet a probléma felügyelők. Biztonság és a minőség is megerősíti kiadott megfelelőségi tanúsítvány számos országban, amelyek eladni a készüléket, mint például Oroszország, Kazahsztán, Ukrajna, Fehéroroszország, Moldova.

Hogyan vásároljon egy levegő előmelegítő energiatakarékosság Box

Az interneten rengeteg javaslatok az értékesítés mindenféle Electricity saving box. Azonban meg kell értenünk, hogy ezek közül a jelentős része hamisítvány, ismeretlen cégek másolja a megjelenése ezen eszközöket, de tényleg nincs hatása.

Hogy elkerüljük a sorsát, hogy megtévesztette a csalók is, beszerzési minden szükséges berendezés honlapján a hivatalos forgalmazó, amely érintkezik közvetlenül a gyártótól nélkül vállalati betétek és további csal költség. Az ára economizer meglehetősen demokratikus és 1690 rubel.

A mechanizmus a vásárlás nagyon egyszerű és átlátható:

 • Az ügyfél jön a hivatalos honlapján a forgalmazó és belép a nevüket és kapcsolattartási telefonszámot a kiválasztott Windows-t.
 • belül rövid idő alatt a kezelő vissza fogja hívni a számot megerősítést és rendelés. Lehetőség van, hogy konzultáljon kérdése jellemzőit takarékberendezés.
 • Parcella által küldött e-mail és szállított egy héten belül rendelés után.
 • A vevő kifizeti a csomagot csak akkor kapja meg. Nem kell abba a csapdába esni a gátlástalan kereskedők, akik kínálnak, hogy egy előrefizetés a bankkártya, amely után csalni az ügyfelek.

Megjegyzések és vélemények a készülék áramot fogyaszt Box

Ami a tervezés és hatékonyságát energiatakarékosság Box vélemények az interneten megtalálható az eltér egy határozott „Igen” kategorikus „nem”. Ahhoz, hogy megértsük energiatakarékosság Box válás vagy azonban úgy döntöttünk, egy igazi véleményét, akik ismerik a készülék első kézből. Ezek megtekintése után a fogyasztó tudja, hogy a saját ítéleteket gazdaságos és hogy tájékozott döntést arról, hogy szükség van a beszerzés:

 • “A munkám van csatlakoztatva, és az interneten. Folyamatosan nekimegy a megtakarítás doboz. Úgy döntött, hogy megtudja, mi történik, elmentem egy speciális fórum. Vannak tapasztalt szakemberek írják, hogy ez lehetetlen, hogy ez a munka. Még vált érdekessé vettem és elkezdtem vizsgálni. Mintegy 50% -a nem, de a 10% az az eszköz, nekem ment”(Igor Vakulin, 32 éves, Kalinyingrád).
 • “Micsoda képtelenség? Nem lehet az energia egy jet aktív transzformáció és összehangolják a kívánt feszültség stabilizátor, 3, ami nem ér egy fillért sem. Táblázatok és tanulmányok mindezen csak rendetlenség az emberek fejét. Ez mind hazugság , nem hiszem, hogy”(Arnold, Kaluga).
 • “vettem elektrisiti mosni egy kicsit vágni villamosenergia-fogyasztást. Rendszerint nem világítja meg a garázs, a vevő nem fog várni. És a lámpák, és fizetnek sokat. Azt gazdaságos megfontolt csaknem egyharmada a fizetés kevesebb volt . Csak egy fáj, hogy miért a kínai kell vásárolni? ne orosz műszer, hogy nem fizet valaki?” (Stepan Iljics, 49 éves, Novgorod).
 • “Az elmúlt évben meglátogatott após és látta, hogy a Electricity saving box foglalat tartalmazza. Meséltem neki az ellenállást, és a fajta feszültség, és a magasabb harmonikusok. És ő tudja, mosolyog, igen számlák megmutatja, és minden hónapban megtakarítás 300 rubelt, annak ellenére, hogy ő és így minden egyes gumó egy kikapcsol”(Mihail Konoplev, 40, g. Volokolamsk).
 • “Vettem energiatakarékosság Box az irodában, mert volt túl sok fény kell fizetni. Van egy régi épületben, a téli van fűtőtestek hő egy kicsit, de még mindig 15 számítógépek, 8 nyomtatók, világítás, bármilyen kis dolog . Korábban a hónapban és fél ezer kilowatt támadni, és mi vagyunk az állami alkalmazottak, van egy csomó pénzt nem osztja. Miután létrehozott gazdaságos, több mint 900 kilowatt soha nem volt. ajánlása minden barátomnak, hogy ez a találmány nem drága, megtérül nagyon gyorsan, mindössze 2 hónap”(Andrej Ivanov, Szentpétervár).
Ajánl  Dynamite - az aktivátor harapás, vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most,

& nbsp;

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 273 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*