Awaderm – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, krém

[Total: 0   Average: 0/5]

Jó estét, szeretném megosztani a jó hírt! Az én zászlóalj nagyszerű eszközöket megérkezett! Awaderm fogadták be a hadsereg, a szépség, mint egy magán, de gyorsan emelkedett a ranglétrán. Megbízható katonák őrzik a fiatalok a bőröm! Hee hee)) Kezdjük a felülvizsgálat!
Sajnos, mint az életkor nem mindig következménye gondoskodás hiánya. Része ez megtörténik, ráncok jelennek meg, még gyermekkorban, mert az öröklődés, a stressz vagy jellemzői a szerkezet az arc. És ilyen sok, hogy próbálja meg, de nem sikerült. Azt kell mondanom, hogy a szemhéjplasztika egyezik olyan kozmetikai. Még nem annyira elhanyagolt, ezért fontos számomra és intenzitása ellátást. Kerestem egy hipoallergén orvosság, amely képes anélkül, hogy jelentős sokkok a bőrt, hogy nekem a napi ellátás.

A bőr a szem alatti finom, érzékeny, hajlamos szárazra, allergiás reakció s, bőrpír. Megélése nagyon éles kozmetikumok, amelyek számos természetellenes összetevőket. Az utóbbi időben a bőr ment keresztül néhány stressz okozhat súlyos allergia. A keresés egy olyan eszköz, amely megmenthet következményeitől, találtam a krémet Awaderm.

1. Mi tetszett a krém?
A legjobb dolog, ami a krém, hogy az összes „gyűrődések”, és a ráncok is elhangzott a bőrrel, és persze az a tény, hogy ő viselte ragyogóan a szabadulás következményeitől allergia. Skin csak pehely összeomlott. Minden rendben van most (volt 2 hetes kezelés). Most a bőr hidratált, nem viszkető, nem fáj. Remélem, soha nem hozza a bőr ezen Castania.

2. Mi nem tetszett a krém?
Természetesen vannak mínuszok, talán nem is olyan fontos, de számomra jelentős. Például csomagolás. Tényleg erre a termékre nem talált semmit méltó? Egy közönséges jar, mint 1000 más gyártók. És nem ugyanaz, mint az összes * szíveket szemek *.

ntioxidnt berrie beverge1 Awaderm   vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, krém

3. Az eredmény
Harcok szárazság, a szem alatti karikák, hidratálja és táplálja az érzékeny bőrt a szem körül. Egyenesítsd apró ráncokat és a bőr vonalak.

Ajánl  Choco Lite Extra - negatív észrevételeket, véleményeket, ár, hivatalos honlapján

Szag: intenzív, kellemes, gyorsítja
Térfogat: 30 ml
időtartamú használat: 3 hónap

Összetétel:

kivonat “Brazil ginseng” – egy frissítő, anti-allergiás és gyulladáscsökkentő hatása, javítja a mikrokeringést, van egy nyirokelvezetése hatása. Tartalmaz vitaminokat és aminosavakat.

ntioxidnt berry bueberry1 Awaderm   vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, krém kivonat Marapuama – természetes energia ital, tartalmaz szerves savak. Javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a sötét karikák és a szem alatti táskák. Fehér Lily extraktumot tartalmaz aminosavakat, gyulladáscsökkentő hatása.

Uborka kivonat – felfrissíti, tonizálja és puhítja a bőrt a szem körül, világosítja és egyenletessé teszi a hangot, megszünteti a duzzanatokat és duzzanat a szem alatt.

édesgyökér kivonat csökkenti hiperpigmentáció a szemek körül, egy fehérítő és gyulladáscsökkentő hatása.

Alkalmazás: Vigyen fel egy gyors Pat

On alaposan megtisztított bőrt a szem körül. Várja meg, amíg az anyag felszívódása, alkalmazni smink.

Szintén a készítményben tartósítószerek, aromatizator, segédanyagok és a víz.

Saját benyomások használat után:

hidratálás.
A krém táplálja és hidratálja a bőrt a szem körül, hatékonyan küzd pároljuk. Alkalmas nagyon érzékeny bőrre.

kisimító.
Finom vonalak késett, de az eredmény nem lehetett, én csak 31.

Kék szem alatti
Különösen soha nem szenvedett ez a probléma … tényleg nem számítottam semmilyen eredmény, nem oldotta meg, talán van egy kicsit jobban.

Fények
Nagyon jó, hogy megbirkózzanak az érdekes kihívás! Means felszívódik, enyhe fénye. Azt enyhén por, majd hozzáadjuk a fény kiemelő. Szuper munka!))

ntioxidnt berrie bueberrie1 Awaderm   vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, krém

Köszönöm, hogy elolvasta ezt a felülvizsgálatot, én nagyon érdekel, írásban is. Azt akarom, hogy írjon még meg a különböző termékeket. Mégis!)

PS Ha tetszik a fotó és a szöveg ezt a véleményt, hadd róla hasonló alatta)

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 273 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."